Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L'estudi CODA participa al "Young Architects Forum" dins el Congrés de la UIA

Imatge: 
CODA © Andres Flajszer
En el marc del Congrés de la UIA 2017, que se celebrarà entre el 3 i el 7 de setembre a Seül, es durà a terme el "Young Architects Forum", amb diverses conferències i taules rodones que giraran al voltant del tema central de la UIA, "Soul of City" (Ànima de la ciutat) i el subtema "Architecture Conflux" (Arquitectura de confluència).

Des del COAC, el passat mes d'abril es va fer una crida per participar com a ponents en aquest acte. Dels 9 estudis d'arquitectura que s'hi van presentar, en va quedar seleccionat un.

Finalment, participaran al "Young Architects Forum" 5 equips d'arquitectes de diferents zones del món: est d'Europa, oest d'Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica. L'oest d'Europa estarà representat pel despatx català CODA (Computational Design Affairs). L'esdeveniment tindrà lloc el proper dimecres 6 de setembre entre 14 i 17 h al COEX Convention Center (Hall C) de Seül.

L'objectiu d'aquest Fòrum és promocionar als joves talents internacionals que treballen el "digital vernacular", és a dir, que realitzen projectes amb materials tradicionals locals (canya, fang, fusta...) utilitzant les tecnologies digitals i el disseny computacional.


1/09/2017
Tornar