Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El COAC col·labora en la 35a edició de La Setmana del Llibre en Català

El COAC col·labora en la 35a edició de La Setmana del Llibre en Català

Imatge: 
© La Setmana del Llibre en Català
Entre els dies 8 i 17 de setembre se celebra a l’avinguda de la Catedral de Barcelona la Setmana del Llibre en Català. En aquesta edició, la 35a, el COAC i la Cooperativa Jordi Capell hi col·laboren novament de forma activa, acollint diversos actes a la sala d’actes de Plaça Nova, participant en l’organització de xerrades i presentacions de llibres i revistes i, en el cas de la cooperativa, sent-ne expositor. 

La Setmana del Llibre en Català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en català. També compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l'accés a la cultura i posa l'accent, molt especialment, en facilitar l'accés als fons editorials. Alhora, és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora. 

Així, durant 10 dies l'esplanada de la Catedral esdevindrà la Ciutat de la Lectura, amb les seves avingudes i places, els seus mòduls i 163 expositors, que corresponen a 144 segells editorials, 13 llibreries, 2 distribuïdors i 4 institucions, la Diputació de Barcelona, la Institució de les Lletres Catalanes, L’Institut Ramon Llull i Biblioteques de Barcelona. Andorra, les Illes Balears i València també són presents a La Setmana amb la participació del Ministeri del Govern d’Andorra, l’Associació d’Editors del País Valencià i l’Institut d’Estudis Baleàrics. També hi trobareu l’iQuiosc.cat, un espai de 100 m2 amb una mostra de més de 500 revistes editades en català.

S'oferirà un descompte del 5% per la compra de llibres en qualsevol caseta expositora a tots els col·legiats del COAC que mostrin el carnet. 



6/09/2017
Tornar