Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Gestiona les teves dades i els serveis contractats a la nova Secretaria Virtual del COAC

Gestiona les teves dades i els serveis contractats a la nova Secretaria Virtual del COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d'Arquitectes dóna un pas més en la implantació de la gestió telemàtica de les dades dels arquitectes col·legiats a través de la nova Secretaria Virtual.

Així, a l'apartat "El meu perfil" de la pàgina web de Secretaria, pots* visualitzar i modificar de forma fàcil i ràpida totes les teves dades de contacte i els serveis que tens contractats amb el Col·legi. Entre altres coses, pots afegir, editar i eliminar adreces postals, telèfons i correus electrònics, i seleccionar quines dades vols que apareguin al directori públic d'arquitectes. A més, ara pots pujar una fotografia, que apareixerà també al directori web.

L'aplicació també permet visualitzar i sol·licitar canvis en la teva modalitat col·legial (exercent, no exercent, jubilat o expatriat), la demarcació a què estàs adscrit, els serveis que tens contractats (quota col·legial bàsica o tram de serveis complementaris) i les teves dades de facturació**.

· Accedeix al teu perfil i actualitza ara les teves dades.

· Coneix amb detall el funcionament de la nova Secretaria Virtual.


* Les noves funcionalitats de la Secretaria Virtual només estan disponibles per a les persones físiques. Les societats hauran de seguir gestionant les seves dades a través de la Secretaria de la Demarcació corresponent.

** En alguns casos, caldrà esperar a l'aprovació de la sol·licitud abans de fer-se efectiva.
16/10/2017
Tornar