Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El despatx de Jordi Bosch Genover guanya el concurs de la Casa Pastors de Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’Ajuntament de Girona va fer públic, el passat 16 d’octubre, que el despatx d'arquitectura de Jordi Bosch Genover ha estat el guanyador del concurs de projectes per a l’adjudicació dels serveis d’arquitectura relacionats amb el projecte d’adequació de la Casa Pastors com a seu del nou Museu d’Art [Modern i Contemporani] de Girona.

La decisió va estar presa per unanimitat per part del jurat després d’avaluar les cinc propostes que s’havien presentat al concurs. En la deliberació el jurat ha valorat especialment la versatilitat de la proposta, la bona resolució de les comunicacions horitzontals i vertical i la tasca que es faria a favor de l’edifici, fent guanyar protagonisme al pati de l’equipament.

El guanyador del concurs té l’encàrrec de redactar el projecte i els altres documents tècnics necessaris previs per a la licitació i l’execució de les obres corresponents. I, posteriorment, exercirà també la direcció de les obres.


La Demarcació de Girona del COAC ha col·laborat amb l’Ajuntament de Girona en tot el procés del concurs mitjançant l’assessorament tècnic del Departament de Concursos.




19/10/2017
Tornar