Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Ampliat el termini per presentar comunicacions per al X Congrés DOCOMOMO Ibérico

Imatge: 
© DOCOMOMO
La Fundació DOCOMOMO Ibérico organitza per a l'any vinent el seu desè Congrés, que se celebrarà a Badajoz del 18 al 20 d'abril, i per al qual fa crida a contribucions científiques.

El X Congrés DOCOMOMO Ibérico es convoca sota el lema “El fonament social de l'arquitectura; d'allò vernacle i allò Modern, una síntesi carregada d'oportunitats”, i oferirà l'ocasió de debatre la dinamització de tot aquest patrimoni modern, transformant-lo en recurs sostenible, susceptible de convertir-se en motor de noves oportunitats per a la societat del seu entorn.

Juntament amb la Fundació DOCOMOMO Ibérico, coorganitzen el Congrés el Col·legi Oficial d'Arquitectes d'Extremadura, la Direcció General d'Arquitectura, Conselleria de Sanitat i Polítiques Socials, de la Junta d'Extremadura, així com la Universitat d'Extremadura, l'Institut de Patrimoni Cultural d'Espanya, la Universitat d'Èvora i la Ordem dos Arquitectos de Portugal.

Les propostes de comunicació s'elaboraran d'acord amb l'imprès de sol·licitud i s'hauran de lliurar per correu electrònic a la següent adreça: comunicaciones.docomomoib2018@coade.org. El termini de presentació s'ha ampliat fins al 24 de gener de 2018 a les 14 h.

Per a més informació, consulta el web del Congrés.

Descarrega aquí el pòster de la crida a comunicacions.


DOCOMOMO, 
Documentation and Conservation of building, sites and neighbourhoods of the Modern Movement (Documentació i Conservació dels edificis, entorns i barris del Moviment Modern) és una organització internacional creada el 1990 amb el principal objectiu d'inventariar, divulgar i protegir el patrimoni arquitectònic modern del segle XX.

20/11/2017
Tornar