Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Més de 2 anys de Revista de Corresponsals i 5 anys de Xarxa

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Aquest any celebrem el 5è aniversari de la Xarxa de Corresponsals del COAC. Al llarg d'aquests anys, la Xarxa ha anat canviant, amb noves incorporacions i també amb corresponsals que han tornat a Catalunya o bé s'han desplaçat a altres països.

Des del Col·legi, volem agrair especialment l'esforç dels corresponsals que, des del seu origen l'any 2013, s'han mantingut a la Xarxa fins al dia d'avui: Guida Maymó, corresponsal a Hamburg, Alemanya; Marina Berbel, a Brusel·les, Bèlgica; Relja Ferusic, a Sarajevo, Bòsnia i Hercegovina; Marta Companys, a Gouda, Holanda; Aina Pérez, a Torí, Itàlia; Juan Fco. Arribas, a Casablanca, Marroc; i Joaquim Tarrassó, a Goteborg, Suècia.

La Xarxa de Corresponsals, present a 28 països i 5 continents, està formada per un grup d’arquitectes que treballen fora del nostre territori i que, de manera voluntària, estan al servei dels col·legiats interessats en la internacionalització. El seu objecte és donar als arquitectes consell i un primer assessorament que els faciliti una integració més ràpida als nous entorns socials i culturals triats per desenvolupar la professió. Els col·legiats, d’aquesta manera, reben una informació d’alt valor, totalment actualitzada i facilitada de primera mà.

D'altra banda, ja fa més de dos anys que va néixer la Revista de Corresponsals, que forma part del web arquitectes.cat, i té com a principal objectiu apropar la realitat de les ciutats i dels països que conformen la Xarxa, creant un espai d’informació i opinió on els nostres corresponsals escriuen sobre temes d’actualitat relacionats amb l’arquitectura, tant des del punt de vista professional com també cultural i social.

A la Revista hi podeu trobar des d'articles de màxima actualitat social, com el Brèxit o la crisi dels refugiats, fins a cròniques d'esdeveniments com la Biennal d'Arquitectura de Venècia o la de Buenos Aires.

Si encara no els has llegit, et recomanem els següents articles:

· Refugees welcome. El creixement urbanístic imminent a Alemanya, de Guida Maymó, corresponsal a Hamburg
· El Brèxit. I què passarà ara?, de Maria Giramé, corresponsal a Londres

· Sagrada Família vs. Opera House, de Victor O. Alcami i Cristina Aranzubia, corresponsals a Sydney
· Holanda i els seus exemples històrics d’habitatge social corporatiu, de Marta Companys, corresponsal a Gouda
· Arquitectura 2.0 a San Francisco, Lea Eidler, corresponsal a San Francisco
· Monterrey, quan l'espai públic es converteix en privat, Carlos Narváez, corresponsal a Monterrey

Et convidem a consultar la Revista de Corresponsals, on periòdicament es publiquen nous articles. Estigueu atents!

12/01/2018
Tornar