Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Nova revista del CSCAE disponible a les seus del COAC

Nova revista del CSCAE disponible a les seus del COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya acaba de treure el primer número de la revista “Cuadernos CSCAE”, una nova eina de comunicació sobre arquitectura que editarà el CSCAE quatre cops l’any en doble format, paper i digital.

La nova revista neix amb vocació de servei públic, voluntat informativa i un caràcter pràctic i útil per als professionals de l’arquitectura. “Cuadernos CSCAE” abordarà temes importants vinculats a la professió des d’un punt de vista divulgatiu i didàctic per tal d’apropar-los als arquitectes de tot l’Estat.

Aquest primer número presenta la nova legislació de contractació pública i de concursos de projectes aprovada a finals del mes d’octubre i que entrarà en vigor en els propers mesos. La primera entrega també exposa les bones pràctiques en transparència i participació que els Col·legis d’Arquitectes han posat en marxa en els darrers temps i que marquen un camí cap a la refundació i modernització de les institucions col·legials.

Així mateix, repassa les darreres notícies com l’elecció de Lluís Comerón a president de la institució, les medalles entregades pel CSCAE i els premis més destacats lliurats enguany.

Els col·legiats podran recollir de forma gratuïta la revista a partir del proper dilluns 29 de gener a les seus del COAC.

Llegeix i descarrega't la nova revista "Cuadernos CSCAE"

25/01/2018
Tornar