Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Convocada la 21a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona

Convocada la 21a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya convoca els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018, que aquest any arriben a la 21ª edició. Els Premis tenen l’objectiu de donar valor a l’arquitectura realitzada en l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, mostrant la qualitat i el rigor dels professionals.

 
Als Premis s’hi poden presentar obres acabades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017, que s’adscriuran en una de les quatre categories següents: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers

A) Arquitectures: tot tipus d’intervencions arquitectòniques tant d’edificis de nova planta, com de reformes i rehabilitacions d’edificis existents. 

B) Interiors: obres de reforma i obra nova on l’accent del projecte recaigui en el tractament de l’espai interior, independentment de la seva escala i tipologia. 

C) Paisatges: actuacions on l’exterior en sigui el protagonista, des dels jardins als parcs, així com intervencions urbanes a diferents escales, carrers, places i edificacions vinculades al tractament de l’espai exterior. 

D) Efímers: obres de durada limitada com exposicions, muntatges, escenografies. 

Enguany, el Jurat que valorarà els projectes el compondran els arquitectes José Miguel Roldán i Andrade, Anna Maria Bordas i Geli, Pablo Garrido i Torres, i un membre de l'actual Junta Directiva de la Demarcació de Girona del COAC, que actuarà com a secretari sense vot. El Jurat atorgarà un premi per cada categoria: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers

El termini per presentar les propostes acaba a les 14 hores del divendres 9 de març de 2018. Tota la documentació requerida haurà de ser tramesa a la Demarcació de Girona del COAC, 2a planta (registre de secretaria), edifici Pia Almoina, plaça Catedral núm. 8, 17004 Girona (fins al 9 de març), o a les delegacions de Garrotxa-Ripollès a Olot (fins al 8 de març) i Alt Empordà a Figueres (fins al 7 de març). No s’acceptarà documentació fora d’aquest termini i no serà vàlid el certificat d’enviament. 

Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. Tel. 972 41 27 27 ext. 32 o 34. Correu electrònic: cultura.gir@coac.cat

Documentació:
· Bases dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2018
· Fitxa de participació (format .dot)
· Model composició del panell DIN-A1 (pdf)
· Arxiu comprimit amb la tipografia per composar el panell

5/02/2018
Tornar