Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Aularq

Presentació del Projecte Aularq

ATENCIÓ! ACTE POSPOSAT
Tan bon punt es confirmi la nova data, es publicarà al web.


La Delegació del Vallès organitza el pròxim dijous 15 de febrer una sessió informativa sobre el projecte Aularq.

Aularq és una iniciativa sorgida del conveni entre la UPC i AG Laboratori, amb la finalitat d'impulsar l'ús i aplicacions de les tècniques d'auscultació a l'arquitectura. Amb aquest objectiu, la UPC ha format estudiants del grau d'Arquitectura en les bases i aplicació d'aquestes tècniques d'auscultació.

Recentment Aularq ha promogut una iniciativa conjunta entre l'ETSAV-UPC i la Demarcació de Barcelona del COAC, per tal de facilitar als arquitectes col·legiats la realització d'inspeccions i diagnosis prèvies a través d'aquestes tècniques d'auscultació i permetre alhora als alumnes formar-se en casos reals. El COAC i Aularq esperen amb aquesta iniciativa conjunta apropar als arquitectes col·legiats el benefici d'aquestes tècniques d'auscultació i col·laborar en la formació dels futurs arquitectes.

Com puc utilitzar els serveis d'Aularq? 
L'arquitecte col·legiat formularà una petició a través del web aularq.com. Des d'Aularq es contactarà telefònicament amb cada petició i se sol·licitarà, si escau, les dades que es precisin per definir el cas a estudiar (fotografies, esquemes gràfics, etc.).

Preavaluada la petició i la informació rebuda, Aularq formularà una proposta d'auscultació personalitzada i valorada que sotmetrà a l'arquitecte col·legiat per a la seva verificació i acceptació, si escau. Acceptada la proposta, es procedirà a iniciar la tasca de camp, amb els equips disponibles de cara a obtenir els resultats processables i emetre l'oportú informe.

Si voleu assistir a la sessió informativa, escriviu un correu a valles@coac.cat.

Dia: Dijous, 15 de febrer
Horari: 18.00 a 19.00 h
Lloc: Seu de la Delegació del Vallès del COAC, a Terrassa
(c. Colom, 114, 1a planta. Edifici Vapor Universitari) 
Activitat gratuïta

Versió per a imprimirPDF version