Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Posa en valor les teves aptituds. T'ho expliquem a l'ArchitectAtWork

En el marc de la fira ArchitectAtWork —que tindrà lloc el 14 i 15 de febrer—, el COAC durà a terme la xerrada "Les teves aptituds, la clau del teu futur", en la qual s'explicaran els perfils professionals que actualment demanda el mercat i es presentarà la nova Borsa de Treball del COAC, una eina completament renovada per ajudar els arquitectes col·legiats en la cerca de feina posant en valor les seves aptituds professionals. 

La presentació tindrà lloc el dijous 15 de febrer a les 18 h a la Sala de Conferències del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (plaça Willy de Brandt, 11-14 de Barcelona). En la xerrada es repassarà quins són els perfils professionals dins el camp de l'arquitectura que generen més oportunitats d'ocupació.

Així mateix, s'explicaran les principals funcionalitats de la nova Borsa de Treball del COAC, renovada especialment perquè els arquitectes usuaris puguin crear un currículum professional molt més complert, detallant millor les especialitats, experiència i projectes que vulguin destacar.

El nou portal, que estarà disponible per a tots els arquitectes col·legiats a partir del proper mes de març, té per objectiu oferir la millor eina de suport per a la recerca de feina. A la vegada, la nova Borsa vol esdevenir també el portal de referència per a les empreses a l’hora de cercar arquitectes per cobrir les seves vacants.

Les teves aptituds, la clau del teu futur
Per assistir a la xerrada cal omplir el formulari d'inscripció.
Així mateix, és imprescindible estar inscrit al saló (pots fer-ho gratuïtament introduint el codi 5800). 

Versió per a imprimirPDF version