Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Mor l'arquitecte Josep Ros i Casadevall

  El passat dissabte 4 d’agost va morir el nostre company Josep Ros i Casadevall als noranta-un anys d’edat.És autor d’obres conegudes i valorades, com per exemple la Torre Catalunya a la plaça de Catalunya de Girona, el gratacel de Salt o l’estadi de Montilivi de Girona. També va col·laborar en el projecte del Camp Nou del FC Barcelona. En l’àmbit de l’arquitectura religiosa destaca la seva participació en la reforma de la Catedral de Girona, l’església de l’Assumpta de Bescanó o la parròquia de Sant Gregori.

  7/07/2018

 • Mor l'arquitecte Joan Carles Cardenal

  El passat dilluns 23 de juliol va morir el nostre company Joan Carles Cardenal als 88 anys d’edat.

  26/07/2018

 • Nou conveni entre l’Ajuntament de Sabadell i el COAC per a l’...

  Avui 26 de juliol, Juli Fernández, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sabadell, i Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, han formalitzat la signatura d'un conveni a través del qual el Col·legi prestarà suport tècnic en els processos de convocatòria i tramitació de tres concursos de projectes.

  26/07/2018

 • La Demarcació de Girona i ITISA treballaran conjuntament per a...

  La Demarcació de Girona del COAC ha renovat el conveni de col·laboració amb l’empresa ITISA dedicada a l’enginyeria aplicada en el disseny i l’execució de projectes de climatització i solucions en aïllament acústic, per treballar conjuntament en accions formatives i de promoció de l’arquitectura.

  24/07/2018

 • El COAC defensa els objectius de la MPGM i presenta al·...

  El COAC considera que el dret a l’habitatge és un dret fonamental que cal defensar des de tots els àmbits. Al nostre país les mesures correctores del dèficit d’habitatge social són clarament necessàries. Si volem que les nostres ciutats siguin més inclusives, si volem viure amb cohesió social, hem de tenir mesures que protegeixin els nostres ciutadans i els permetin viure dignament.

  23/07/2018

 • La Fundació Hàbitat 3 busca arquitectes voluntaris per...

  La Fundació Hàbitat 3 necessita arquitectes voluntaris per realitzar visites i informes tècnics d’edificis d'habitatges, procedents d’entitats financeres, per destinar-los a lloguer social.

  19/07/2018

 • S’alenteix el creixement de l’edificació, i es confirma l’...

  La superfície dels projectes visats a Catalunya ha crescut un 10% respecte el primer semestre del 2017, però no es tracta d'un creixement estructural. Com en anys anteriors, són determinats projectes de gran superfície i d’obra nova els responsables del creixement. La falta d’estratègies de renovació urbana es constata amb una manca de creixement de la gran rehabilitació, que continua amb tendència pràcticament plana.

  19/07/2018

 • L’Escola Sert, accessible per als arquitectes asturians

  La degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Assumpció Puig, i la degana del Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Astúries (COAA), Sonia Puente, van signar un acord de col·laboració que permetrà que el COAA incorpori a la seva oferta de formació els cursos i activitats formatives organitzades per l’Escola Sert, tant en la modalitat de vídeoaula com online.

  18/07/2018

 • El COAC trasllada a l’Ajuntament de Barcelona la necessitat de...

  La degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Assumpció Puig, i la presidenta de la Demarcació de Barcelona, Sandra Bestraten, van reunir-se amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la tinenta d’alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz; i el Regidor d'Habitatge, Josep Maria Montaner, per parlar sobre els principals reptes de la ciutat.

  13/07/2018

Pàgines