Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • El degà del COAC, Lluís Comerón, elegit nou President del CSCAE

  El degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Lluís Comerón, ha estat elegit aquest dijous 16 de novembre nou President del Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España (CSCAE). El degà substitueix en el càrrec a Jordi Ludevid Anglada, degà del COAC entre el 2006 i el 2010. Lluís Comerón prendrà possessió el pròxim mes de gener de 2018, amb un mandat de quatre anys. 

  20/11/2017

 • Presentació del veredicte de la 5a Mostra d’Arquitectura del...

  El passat 11 de novembre va tenir lloc a Mataró la presentació del veredicte de la 5a Mostra d’Arquitectura del Maresme, la 14a edició dels Premis Puig i Cadafalch i el 2n Premi Puig i Cadafalch del Maresme.L’acte, que es va celebrar a la Casa Coll i Regàs, va ser presidit per l’alcalde de Mataró, David Bote; acompanyat per la regidora d’Urbanisme, Núria Moreno; i el degà del COAC, Lluís Comerón.5a Mostra d'Arquitectura del Maresme

  13/11/2017

 • Eleccions a la presidència del Consell Superior de Col·legis d...

  El proper dijous 16 de novembre tindran lloc a Madrid les eleccions a la presidència del CSCAE per al període de quatre anys 2018 – 2021, període que serà clau en la recuperació i reposicionament dels arquitectes.

  10/11/2017

 • El Congrés d'Arquitectura, protagonista del nou número de...

  La revista del Col·legi 'Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme' publica un nou número, que ja està a disposició dels col·legiats a les diferents seus col·legials. Es tracta d'un número doble (268-269), que tracta monogràficament el Congrés d’Arquitectura 2016.

  23/10/2017

 • El despatx de Jordi Bosch Genover guanya el concurs de la Casa...

  L’Ajuntament de Girona va fer públic, el passat 16 d’octubre, que el despatx d'arquitectura de Jordi Bosch Genover ha estat el guanyador del concurs de projectes per a l’adjudicació dels serveis d’arquitectura relacionats amb el projecte d’adequació de la Casa Pastors com a seu del nou Museu d’Art [Modern i Contemporani] de Girona.

  19/10/2017

 • Medalles COAC als consellers Rull, Vila i al Parlament per la...

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va lliurar el passat 16 d’octubre les Medalles COAC als consellers Josep Rull, Santi Vila i a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, per la seva contribució en l’elaboració i posterior aprovació de la Llei de l’Arquitectura.

  17/10/2017

 • Gestiona les teves dades i els serveis contractats a la nova...

  El Col·legi d'Arquitectes dóna un pas més en la implantació de la gestió telemàtica de les dades dels arquitectes col·legiats a través de la nova Secretaria Virtual.

  16/10/2017

 • Acte institucional de distinció de col·legiats i lliurament de...

  El proper dilluns 16 d'octubre a les 12.15 h es durà a terme a la Sala d’Actes de plaça Nova l’Acte institucional de distinció dels col·legiats, en el qual es farà un reconeixement als companys arquitectes que aquest any han fet cinquanta anys de col·legiació, lliurant-los la Insígnia del Cinquantenari.

  9/10/2017

 • MiniArquitectour i una instal·lació efímera a l'Eix...

  Activitats per apropar l’arquitectura als més petits, el MiniArquitectour, i una instal·lació informativa durant tota la setmana a la plaça de les Comèdies de Lleida, a l’Eix Comercial, són les novetats més destacades del 3r Arquitectour Lleida.

  25/09/2017

Pàgines