Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Estrenem un nou programa educatiu!

  L'arquitectura està vinculada a les persones: habitem les nostres llars, carrers, barris, ciutats, etc. Ens ajuda a entendre l'entorn i, alhora, a ser crítics per millorar-lo. Conscients de la importància d'introduir aquests conceptes ja des de la infància —i recolzats per la Llei de l’Arquitectura, que aposta per la promoció de l’arquitectura en edat escolar—, el COAC està desenvolupant el seu projecte educatiu per apropar aquesta disciplina a les aules.

  6/11/2018

 • Vine a cantar amb la Coral dels Arquitectes de Catalunya

  El pasado 14 de noviembre se constituyó la Coral de los Arquitectos de Cataluña, formada por un grupo de arquitectos con ilusión para compartir la afición a la música. Te gusta cantar? Quieres compartir un rato de juegos con compañeros de profesión?

  18/10/2018

 • Tret de sortida al Grup Obert de Dones Arquitectes

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) va constituir, el passat 29 d’octubre, el Grup Obert de Dones Arquitectes. En aquests moments, aquest nou espai de debat compta amb la participació d’una vintena de professionals, que representen la mirada plural i diversa de l’arquitectura.Transformar el Col·legi i l’exercici professional

  30/10/2018

 • Els arquitectes, peça clau en l’impuls de l’Agenda 2030 a...

  Des de l’any 2016, l’Agenda 2030 determina el full de ruta de les Nacions Unides que, fins a l’any 2030, busquen avançar cap a un model global de desenvolupament sostenible. Aquest marc d’actuacions es concreta amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que incorporen fites i indicadors que avaluen l’assoliment dels objectius proposats.

  30/10/2018

 • El patrimoni hidràulic, protagonista del XLI Curset de...

  El 13 de desembre es posa en marxa la XLI edició del Curset Internacional sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, organitzat per l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Enguany, el tema de les jornades, que es desenvoluparan del 13 al 16 de desembre a la sala d'actes de la seu del COAC, se centra en els Camins d'aigua: restauració i ús del patrimoni hidràulic.

  23/10/2018

 • Vine al COAC el 5 de novembre a #donarsang

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya se suma a les campanyes de donació de sang impulsades pel Banc de Sang i de Teixits.El proper dilluns 5 de novembre podreu venir de 10 a 14 h a la seu del COAC a Barcelona i fer la vostra aportació a la campanya “Dona el millor de tu. Dona sang”. Disposareu d’un espai habilitat a la Biblioteca del COAC (carrer Arcs, 1-3, 3a planta).

  23/10/2018

 • Homenatgem a Instagram els edificis més desconeguts de la nova...

  El cap de setmana del 27 i 28 d'octubre torna a la ciutat el 48h Open House Barcelona i, un any més, el COAC hi col·labora. Com ja és habitual, la seu de plaça Nova serà un dels edificis que es podran visitar durant el festival d'arquitectura. Enguany, a més, coincidint amb el festival, l'Arxiu Històric del COAC té previst iniciar un cicle especial d'entrades a Instagram.

 • Nova edició de l'enquesta de la professió

  Nova edició de l'enquesta de la professió

  Dos anys després de la primera enquesta "Els arquitectes. Situació, oportunitat i perspectives" elaborada pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, posem en marxa la seva segona edició conjuntament amb el CSCAE.

  1/10/2018

 • L’escala del cràter Saxhóll guanya el Premi Internacional de...

  La intervenció duta a terme al volcà Saxhóll (Islàndia) per revertir els efectes dels visitants que diàriament pugen al cràter, obra de l’estudi Landlag ehf i l’arquitecte Þráinn Hauksson, ha estat guardonat amb el 10è Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba.

  28/09/2018

Pàgines