Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
 • Mor l'arquitecte Antoni Ubach

  El passat dia 14 ens va deixar l’arquitecte Antoni Ubach als 73 anys. Ubach tenia una manera de fer transversal que el va portar a treballar en gairebé totes les facetes en què es pot exercir la professió: la construcció, conjuntament amb el seu soci Miquel Espinet, la docència, la cultura i el Col·legi.

  17/05/2018

 • Prop de 3.000 persones a la Festa de l'Arquitectura al...

  Des de dos quarts de set de la tarda i fins a la mitjanit, prop de 3.000 persones van pujar al Tibidabo per viure la Festa de l’Arquitectura que el COAC va celebrar el passat 11 de maig. Els assistents van poder gaudir de la màgia d’aquest emblemàtic espai, que ofereix vistes panoràmiques a la ciutat de Barcelona mentre pujaven a les tretze atraccions que hi havia obertes.

  16/05/2018

 • Assumpció Puig, escollida primera degana en la història del...

  La candidatura d'Assumpció Puig i Hors ha guanyat les eleccions a la Junta de Govern del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya celebrades el 9 i 10 de maig, després d'obtenir 1.238 vots, enfront dels 600 de Ramon Torra i Xicoy, els 385 d'Enric Mir i Teixidor, i 168 vots en blanc. Es tracta, doncs, de la primera degana de la història del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

  10/05/2018

 • RCR presenta la seva proposta per al pavelló català de la...

  El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya va acollir la presentació pública del projecte que representarà Catalunya a la 16a Biennal d’Arquitectura de Venècia: “RCR. El somni de natura_ Catalonia in Venice". La proposta ha estat comissariada pels guardonats amb el Premi Pritzker, Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta de RCR Arquitectes, i la periodista Pati Núñez i l’arquitecta Estel Ortega.

  7/05/2018

 • L’Escola Sert estrena nou Campus Virtual

  L’Escola Sert, amb l’objectiu d’optimitzar totes les seves eines i renovar les diferents aplicacions tecnològiques, estrena nou Campus Virtual.

  7/05/2018

 • Trenta-tres projectes opten als Premis d'Arquitectura de...

  El passat 9 de març va finalitzar el termini per participar en la 21a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018 que convoca la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) des de l’any 1997.

  4/05/2018

 • 7 de maig: debat electoral

  El proper dilluns 7 de maig, a partir de les 16.15 h, les agrupacions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya han organitzat una Tarda de debat a la sala d'actes de la seu de plaça Nova per donar veu als candidats i candidates als diferents estaments col·legials.16.15 h: Cafè a l'espai Picasso amb les candidates a la presidència de la Demarcació de Barcelona.

  3/05/2018

 • 7 de maig: debat electoral amb les caps de llista a la...

  El proper dilluns 7 de maig, a partir de les 16.15 h, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya celebrarà a la seu de plaça Nova el debat electoral entre les caps de llista de les tres candidatures a la Junta Directiva de Barcelona: Núria Llaverias (Obrim el COAC), Pilar Calderón (Canvi COAC) i Sandra Bestraten (Ara, arquitectes).

  3/05/2018

 • 7 de maig: debat electoral amb els caps de llista a la Junta...

  El proper dilluns 7 de maig, a partir de les 18.40 h, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya celebrarà el debat electoral entre els caps de llista de les tres candidatures a la Junta de Govern de la institució: Assumpció Puig (Ara, arquitectes), Enric Mir (Obrim el COAC) i Ramon Torra (Canvi COAC).

  2/05/2018

Pàgines