Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Es convoca la 9a edició dels Premis Rafael Moneo per a treballs de recerca de batxillerat de Tarragona i Terres de l’Ebre

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili convoquen la novena edició dels Premis Rafael Moneo per a treballs de recerca d’estudiants de batxillerat de la Demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre, corresponent al curs 2018-2019.

L’objectiu del premi és fomentar l’interès entre els alumnes de batxillerat pels treballs de recerca i d’investigació relacionats amb
l’arquitectura, el disseny, la ciutat, l’urbanisme, l’art, el territori, el patrimoni, el paisatge, l’ecologia i la sostenibilitat.

El termini per presentar els treballs finalitza el 17 de maig de 2019.

El jurat està constituït per tres membres: un de designat per la Junta directiva del COAC, un altre de designat per l’Escola d’Arquitectura de la URV i un tercer de consens pels dos organitzadors.

L'acte de lliurament de premis es farà entre els messos de juny i setembre a la facultat d’Arquitectura de la URV de Reus en un acte a determinar.

DESCARREGA LES BASES

DESCARREGA LA FITXA D'INSCRIPCIÓ

DESCARREGA EL CARTELL

31/01/2019
Tornar