Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Obertes les inscripcions per al Simposi de Sòl No Urbanitzable

Ja s’han obert les inscripcions per poder participar en el Simposi de Sòl No Urbanitzable que tindrà lloc els divendres 7, 14 i 21 d’octubre de 2016 als municipis de Figueres, Olot i Girona, respectivament, dins els actes del Congrés d’Arquitectura.


Durant tres dies es posarà sobre la taula tot allò relacionat amb el paisatge, les activitats i les construccions que actualment es troben en sòl no urbanitzable. Es vol crear un espai de reflexió i debat que permeti replantejar la situació des d’una nova mirada. Per tal de poder-ho aconseguir, s’ha treballat en un programa centrat en especialistes en el tema però, també, amb professionals procedents del món humanista que puguin aportar una visió molt diferent a la que ens trobem els arquitectes i tècnics en el nostre dia a dia.

Les jornades
Als matins, la jornada s’obrirà amb un professional que aporti una mirada aliena al tema. El seguirà una ponència per part d’un tècnic no arquitecte relacionat amb el sòl no urbanitzable. I la tercera ponència la farà un arquitecte especialista en el tema. Al final del matí hi haurà una taula rodona amb els tres ponents i un moderador, per tal de debatre sobre el que s’ha parlat al llarg del matí.

Les tardes de les dues primeres jornades tenen un caire més dinàmic, tècnic i pràctic, on es comptarà amb arquitectes que exposaran temes més concrets, i també es tractarà el sòl no urbanitzable a través dels projectes. Finalment, l’últim dia a la tarda hi haurà una ponència referent a la nova Llei del Territori i una taula rodona amb convidats de diversos àmbits.


Consulta el programa del Simposi de Sòl No Urbanitzable


22/09/2016
Tornar