Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Olga Felip Ordis

Olga Felip guanya el Premi Arts i Lletres de la Fundació Princesa de Girona

L'arquitecta Olga Felip Ordis, vocal de Cultura de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes, ha estat guardonada amb el Premi Fundació Princesa de Girona Arts i Lletres 2015.

El jurat ha destacat la seva trajectòria arquitectònica per "haver sabut combinar la creació de noves formes amb el respecte a l'entorn, així com la seva feina sòbria, elegant, càlida i lluminosa, que aconsegueix un efecte harmònic en l'usuari, l'espectador i el paisatge".

L'arquitecta gironina va estudiar arquitectura a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (UPC) i va participar en programes d'intercanvi internacional a ESALA Edimburg, ENSA Belleville París, UCLA, AA Londres i UIAV Venècia.

Des del 2006 treballa amb el seu soci Josep Camps a l’estudi josepcamps | olgafelip. Algunes de les seves obres més destacades són la Plaça de l'Absis de la Catedral de Tortosa i el Centre Cívic Mercat de Ferreries –totes dues seleccionades als Premis FAD 2011–, el CAP l'Aldea i el Museu de l'Energia d'Ascó. A més, Olga Felip ha estat professora de l'AA School of London i del BIArch Barcelona Institute of Architecture.

El Premi Fundació Princesa de Girona Arts i Lletres 2015 se suma a una llarga llista de guardons per a Olga Felip, com el premi Young Architect of the Year 2010 en els LEAF Awards, 40under40 per The European Centre of Architecture, Design Vanguard 2011 per Architectural Record i AJ Emerging Woman of the Year per Architects Journal. L'any 2012 va ser escollida per representar Catalunya en la Biennal d'Arquitectura de Venècia i el 2014 va rebre el premi AJAC, que atorga l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, pel projecte "Quatre rius i una sèquia".


18/03/2015
Tornar