Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Pla d’inspeccions de certificats d’eficiència energètica del 2015

En els darrers dies, el COAC ha estat coneixedor que s’ha iniciat el nou Pla d’inspeccions dels Certificats d’Eficiència Energètica registrats durant l’any 2015. Per segon any consecutiu, l’empresa que les està duent a terme és Summa, Servicios de ingeniería y consultores.

Es tracta d’inspeccions aleatòries i la competència per realitzar-les és de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de Catalunya, que pot delegar en altres entitats, com és en aquest cas Summa, Servicios de ingeniería y consultores.

La inspecció comporta el control documental del certificat (comprovació dels seus continguts i documentació registrada a l’Administració) i una possible inspecció “in situ” (comprovació visual dels paràmetres que s’han emprat en els càlculs de la qualificació energètica de l’edifici).

El COAC ha treballat per tal de solucionar algunes de les incidències que es varen presentar de forma reiterada durant el darrer Pla d’inspeccions, fent èmfasi en la necessitat que els aspectes a controlar no vagin més enllà dels considerats en el propi Reial Decret de Certificació Energètica.
11/11/2016
Tornar