Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Política de privacitat dels butlletins

Introducció: Amb la informació que li proporcionarem a continuació el COL.LEGI D´ARQUITECTES DE CATALUNYA (en endavant: "COAC"), vol que vostè conegui quina és la política de privacitat aplicada respecte a les seves dades personals en relació al registre als seus butlletins electrònics  (també en endavant: "els Butlletins").

Compliment de la normativa de protecció de dades: El COAC, compleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i totes les dades sota la nostra responsabilitat, es tracten d’acord amb les exigències legals.

Mesures de Seguretat: Es guardaran les degudes mesures de seguretat tant tècniques i organitzatives, que garanteixen la confidencialitat de les dades.

Finalitat: Les dades que ens facilitin i aquelles que es puguin obtenir de la seva relació amb nosaltres seran incorporades a un fitxer o fitxers titularitat del COAC amb les finalitats de manteniment, compliment, desenvolupament, control i gestió de la seva subscripció als butlletins electrònics.

Comunicació de dades: Per a l´enviament del Butlletí, utilitzem un servei de l´empresa: The Rocket Science Group, LLC d/b/a MailChimp (MailChimp), ubicada a 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA (Estats Units d'Amèrica, país amb un nivell no equiparable de protecció). El servei recull informació estadística sobre l'apertura dels correus electrònics utilitzant tecnologies estàndards com per exemple web beacons, que ens ajuda a monitoritzar i generar butlletins més interessants, pel que ens autoritza, en cas que ens faciliti les seves dades, a que puguin ser transferides a la citada empresa amb les finalitats especificades. MailChimp compleix amb l´acord Safe Harbor. Tanmateix, les seves dades podran ser tractades i/o comunicades a tercers pel compliment de les obligacions legals i/o contractuals que puguin existir.

Dades de tercers: Si vostè ens ha facilitat dades personals d’un tercer garanteix que, amb caràcter previ l´haurà informat i obtingut el seu consentiment en relació als extrems aquí exposats.

Drets dels afectats: En cas necessari, pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit acompanyant còpia de document oficial que l´identifiqui al COAC, amb domicili a la Plaça Nova, nº 5, Cp 08002, Barcelona, o enviant un correu electrònic a dadespersonals@coac.net indicant en el sobre o en l’assumpte del missatge: COAC Política de Privacitat Butlletí.

Entendrem que en el supòsit de facilitar-nos les seves dades ens autoritza expressament per a realitzar el tractament de les seves dades conforme al descrit anteriorment.
Versió per a imprimirPDF version