Pop Up Green

Imatge: 
© Biennal Internacional de Paisatge
El proper 28 de de setembre, una manta de petites plantes cobrirà part de la plaça Nova de Barcelona, davant el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, per donar el tret de sortida a la 9a Biennal Internacional de Paisatge.

A les 19.30 h es començaran a repartir més de 8.000 petites plantes entre els assistents. Cada persona en podrà endur la seva peça de paisatge al lloc de la ciutat que desitgi. Hi haurà qui posi la seva planta on voldria que hi hagués un parc, nens que les portin on esperen veure espais de joc, gent gran que les deixi en llocs on hi troben un problema d'accessibilitat, etc. Cadascú decidirà on i per què col·loca la planta. I entre tots, jugarem a dissenyar els nostres espais quotidians.

Un cop el paisatge efímer de la catedral s'hagi dissolt, començarem a veure on apareixen nous paisatges. És important que, en col·locar la planta, assenyalem la seva nova ubicació i utilitzem el hashtag #fempaisatge. D'aquesta manera, es podrà assenyalar i donar visibilitat a tots aquests espais.

L'Ajuntament de Barcelona, implicat en aquest exercici d'urbanisme social, podrà veure quins llocs han estat escollits pels ciutadans per crear paisatges, jugar amb ells, denunciar desperfectes, millorar el seu barri, imaginar escenaris, decorar façanes, repoblar horts urbans i tota la resta d'iniciatives i ocurrències que sorgeixin.

Seguidament, s'inauguraran les exposicions organitzades en el marc de la Biennal: "Desemboscant", de Martí Boada, i "Mapping", una projecció sobre la maqueta Barcelona al voltant de l’evolució dels espais oberts de la ciutat.


Accedeix a la pàgina web de la Biennal

 


Versió per a imprimirPDF version