Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pre-estrena del documental The Life-sized City

The Life-Sized City (2017) és una sèrie documental a càrrec de l'expert en disseny urbà Mikael Colville-Andersen, de Copenhaguen, que explora exemples excel·lents d'urbanisme a ciutats de tot el món. El proper 8 de febrer, l’oficina de Copenhagenize Barcelona i el COAC organitzen aquesta pre-estrena exclusiva amb la projecció de dos dels episodis més exitosos de la sèrie. Comptarem amb la presència de l'arquitecte i director de la oficina Copenhagenize Barcelona, Jordi Galí i de Mikael Colville-Andersen, CEO de Copenhagenize Desing Co.

Si us interessen els diferents escenaris urbans de futur, el desenvolupament sostenible de les ciutats o busqueu inspiració que pugueu portar al vostre veïnat, no us ho podeu perdre! Sortirem del context europeu i analitzarem els reptes i les millors pràctiques de Medellín i Tel Aviv. Descobrirem similituds i aprenentatges urbans i podrem fer preguntes a l’amfitrió del programa Mikael Colville-Andersen que ens acompanyà.

The Life-Sized City recentment ha està nominada en 5 categories per als Premis Canadian Screen Awards: Millor Escriptura, Millor Música, Millor Cinematografia, Millor Investigació i Millor Muntatge.

La projecció serà en anglès, sense subtítols.

Teaser: https://vimeo.com/237860783

Més informació aquí.

Recupera el debat posterior a la projecció del film:

Versió per a imprimirPDF version