Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© LA(H)B

Presentació del Màster Internacional d’Arquitectura Sanitària amb Mario Corea, el director acadèmic

El dijous 21 de juny tindrà lloc una sessió informativa del “Màster Internacional d’Arquitectura Sanitària, present i futur” al LA(H)B - Laboratori d’Arquitectura Hospitalària de Barcelona, ubicat a l’estudi de Mario Corea, arquitecte i director acadèmic del màster.

CONVOCATÒRIA

Tots aquells arquitectes que intervenen en el disseny i la construcció d'edificis per a la salut -i també els que vulguin especialitzar-se en aquest sector- queden convocats a l'acte, que els mostrarà la gran oportunitat d'especialització professional que suposa aquest màster acreditat per la UPC Universitat Politècnica de Catalunya. 

La presentació comptarà amb la participació dels arquitectes docents del programa, i d'una exposició d'alguns projectes realitzats pels alumnes de les edicions anteriors.

La sessió informativa començarà a les 19 h i permetrà als assistents conèixer, entre d’altres, el programa acadèmic del màster i el seu objectiu principal: aportar als edificis hospitalaris l’interès i la qualitat d’una arquitectura de primer nivell, contribuint a la millora dels pacients i a l’eficiència laboral del personal mèdic.

LLOC

Estudi Mario Corea Arquitectura / LA(H)B - Laboratorio Arquitectura Hospitalaria Barcelona.

Carrer Grassot 10-12, baixos, 08025, Barcelona.

INSCRIPCIONS

Entrada gratuïta. És necessària la INSCRIPCIÓ prèvia.Veure programa del Màster d'Arquitectura Sanitària

1/06/2018
Tornar