Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© The Richard H. Driehaus Charitable Lead Trust

Primer Concurs d'Arquitectura Richard H. Driehaus

La Richard H. Driehaus Charitable Lead Trust convoca, amb la col·laboració del CSCAE, un Concurs Internacional d'Arquitectura que pretén recuperar el patrimoni oblidat dels municipis espanyols.

Es premiaran i difondran propostes que treballin en base a la tradició arquitectònica local i la seva particular identitat, i que contribueixin a generar una estructura urbana més bella, coherent, sostenible i socialment integradora. Les propostes seleccionades podran servir de model per a dissenys arquitectònics i urbans més sensibles a aquesta problemàtica i més compromesos amb la conservació del patrimoni cultural espanyol.

El Concurs constarà de dues fases successives: en una primera fase es seleccionaran emplaçaments per a la ubicació dels projectes, i en una segona es seleccionaran i premiaran les millors propostes de disseny arquitectònic i urbà per a cadascuna de les localitzacions prèviament seleccionades.

Així, en un primera etapa, dirigida als Ajuntaments, els municipis espanyols podran proposar (abans del 3 d'octubre de 2016) emplaçaments i temes per a la ubicació dels projectes. Un jurat internacional valorarà les propostes rebudes, seleccionant les tres que més s'adeqüin als objectius i criteris fixats.

En una segona etapa, arquitectes i urbanistes de tot el món (que hauran de registrar-se com a participants abans del 6 de març de 2017) podran presentar propostes arquitectòniques i urbanes per a qualsevol de les tres localitzacions seleccionades en la primera fase. Les propostes s'hauran d'enviar abans del 7 d'abril de 2017.

La Richard H. Driehaus Charitable Lead Trust ha comptat amb el suport i col·laboració dels Ministeris de Foment i de Cultura, del Consejo Superior de Colegios de Arquitectos de España (CSCAE) i de l'International Network for Traditional Building Architecture and Urbanism (INTBAU).

Per a més informació i per descarregar les bases del concurs, podeu accedir a driehauscompetition.com


28/07/2016
Tornar