Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Programes vàlids de Certificació energètica i verificació d'HE 0 i HE 1

Donat que les eines informàtiques associades a la Certificació energètica i a la verificació dels Documents Bàsics HE 0 i HE 1 estan sotmeses a constants canvis i actualitzacions, l’OCT ha adaptat el document informatiu “Programes vàlids de Certificació energètica i verificació HE0 i HE 1” per tal d'incorporar les darreres novetats.

Així mateix, a principis d’any l’OCT va elaborar un document on s’explicaven els canvis introduïts a les versions dels programes de Certificació energètica vàlides a partir de gener de 2016. Tot i que no hi ha hagut variacions rellevants al respecte, el seu contingut es segueix considerant interessant com a eina de consulta.

· Accediu al document “Programes vàlids de Certificació energètica i verificació HE0 i HE 1” (disponible per als col·legiats que tinguin contractat el tram complementari)

· Accediu al document “Certificació Energètica a partir de gener de 2016: canvis introduïts als programes” (disponible per als col·legiats que tinguin contractat el tram complementari)


29/09/2016
Tornar