Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Publicada la llista d’admesos al Concurs de les Glòries

Amb data 29 de setembre de 2016, el Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona ha publicat la llista d’admesos i exclosos corresponent al Concurs de projectes que ha de servir de base per a la redacció del Pla Especial de Millora Urbana (PEMU) de l’Illa Glòries i dels contractes per a la redacció de projectes i posterior direcció de les obres de quatre promocions d’habitatges de les peces “A”, “B”, “C” i “D” definides pel propi PEMU de l’Illa Glòries, a Barcelona.

El Concurs, convocat pel Patronat Municipal de l'Habitatge amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, es va presentar a plaça Nova el passat 7 de juny, en el marc del Congrés d'Arquitectura 2016. 

Les condicions i les bases d'aquest concurs internacional han estat pactades amb les associacions de veïns i veïnes, en el marc del que preveu el Compromís per Glòries. Així, doncs, dels quatre edificis de l'Illa Glòries, formada pels carrers Castillejos, Casp, plaça de les Glòries i Gran Via de les Corts Catalanes, un estarà destinat a habitatges de lloguer social protegit, dos a lloguer social i un a venda del dret de superfície.

El concurs preveu que els quatre edificis resultants s'adjudiquin a quatre propostes guanyadores, que hauran de dialogar entre elles. El primer dels guanyadors s'encarregarà del planejament, l'avantprojecte de l'aparcament i el projecte bàsic de la seva parcel·la, i posteriorment, del projecte executiu i la direcció d'obra. Els altres tres guanyadors redactaran el projecte bàsic de les seves parcel·les i posteriorment l'executiu i la direcció d'obra.

El dia 2 de novembre de 2016 a les 13 h finalitza el termini per a la presentació de la idea-proposta (sobres 2.1 i 2.2).

Trobareu la llista d'admesos i exclosos a la pàgina del perfil del contractant del PMHB.

També pots descarregar la llista aquí.

Consulta les Bases del Concurs.30/09/2016
Tornar