Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
EXERCICI PROFESSIONALFORMACIÓ I OCUPACIÓPROMOCIÓ ARQUITECTURAREPRESENTACIÓ ARQUITECTES


Foment de la Formació i Ocupació

Descompte 25% en formació curricular. Pel que fa als cursos i postgraus que programa l'Escola Sert, els arquitectes que tenen contractat el tram Complementari gaudeixen d'un descompte especial del 25% sobre el preu de venda al públic en general, essent el descompte més alt que s'aplica a l'Escola.

Càpsules Formatives. El COAC ofereix als arquitectes adscrits al tram Complementari l'accés i la consulta de les anomenades càpsules formatives d'ajuda per als arquitectes en la resolució de dubtes i incidències que poden sorgir en la redacció de projectes. Les càpsules contenen petits tutorials, en format vídeo o pdf, amb informació de temes específics sobre els quals s'han detectat la majoria de dubtes, i són accessibles des del web col·legial.               

Ar2Arq. La Borsa de Treball del COAC posa a disposició dels col·legiats adscrits al tram Complementari un espai virtual de trobada entre arquitectes col·legiats, on podràs trobar perfils especialitzats per a poder establir col·laboracions professionals.

Versió per a imprimirPDF version