Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Descompte 25% en formació curricular.  Pel que fa als cursos i postgraus que programa l'Escola Sert, els arquitectes que tenen contractat el tram Complementari gaudeixen d'un descompte especial del 25% sobre el preu de venda al públic en general, essent el descompte més alt que s'aplica a l'Escola.

Càpsules Formatives. El COAC ofereix als arquitectes adscrits al tram Complementari l'accés i la consulta de les anomenades càpsules formatives d'ajuda per als arquitectes en la resolució de dubtes i incidències que poden sorgir en la redacció de projectes.  Les càpsules contenen petits tutorials, en format vídeo o pdf, amb informació de temes específics sobre els quals s'han detectat la majoria de dubtes, i són accessibles des del web col·legial.               

Assessorament personalitzat i seguiment de projectes. El Servei d'Emprenedoria ofereix als arquitectes adscrits al tram Complementari un assessorament personalitzat sobre els seus projectes d'emprenedoria, fent un seguiment dels mateixos fins a la seva posada en marxa. L'assessorament es fa tant per a la creació i consolidació de projectes com per al creixement dels mateixos, i contempla aspectes com ara: cerca d'oportunitats i generació d'idees; Pla de Negoci i constitució de la societats; gestió empresarial i control estratègic; propietat Industrial i Intel·lectual; internacionalització i cerca d'inversió.                                                           

Assistència als Fòrums d'Inversió.  Restringida als arquitectes adscrits al tram Complementari, tinguin o no tinguin projectes participant en els Fòrums.  Aquestes trobades permeten conèixer tendències i projectes innovadors, així com establir contactes amb empreses i inversors de diferent procedència.

Tractament especial en cas de tancar una ronda de finançament. Els arquitectes adscrits al tram Complementari que aconsegueixin tancar una ronda de finançament en els Fòrums organitzats pel COAC tindran un 50% de descompte en els honoraris que es derivin de l'assessorament que rebin per part del COAC.

Descompte 25% en els Programes de Formació específics. Aquests programes tracten amb profunditat aspectes vinculats a l'emprenedoria i la innovació en arquitectura i són de pagament per als arquitectes col·legiats       

Consultoria d'orientació professional. La Borsa de Treball del COAC posa a disposició dels col·legiats adscrits al tram Complementari una consultoria d’orientació professional que, de forma global i de la mà d’especialistes en recursos humans, els ajudi a fixar un pla d’acció a l’hora de trobar feina, en coordinació amb altres serveis que ja dóna el COAC, com ara el d’emprenedoria, formació o internacionalització.    

Atenció personalitzada. Els arquitectes que tenen contractat el tram Complementari tenen la possibilitat de fer consultes presencials, per correu electrònic i per telèfon al Servei Internacional del COAC, que els ajudarà i els orientarà sobre com exercir la professió a l'estranger. Aquesta tasca es fa amb el recolzament de la Xarxa de Corresponsals del COAC a l'estranger, que es composa actualment per gairebé 30 corresponsals repartits entre els 5 continents.

Accés a la base de dades documental. El Servei posa a disposició dels arquitectes col·legiats que tenen contractat el tram Complementari informació específica sobre països recopilada pel propi servei. Aquesta informació està penjada al web arquitectes.cat i el seu accés està restringit a aquest grup d'arquitectes.

Versió per a imprimirPDF version