Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Flores & Prats Arquitectes. Fotografia: Adrià Goula

La Sala Beckett, entre els guardonats amb els Premis Ciutat de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona va fer públics, el passat 1 de febrer, els Premis Ciutat de Barcelona 2016, que s'entregaran el proper 16 de febrer al Saló de Cent de l'Ajuntament.

Els Premis Ciutat de Barcelona són un reconeixement que té per objectiu guardonar la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen, o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o produeixen. Entre d’altres, inclou les categories d’Arquitectura, Arts visuals, Dansa, Disseny, Literatura i Teatre.

En la categoria d'Arquitectura, el jurat, format per Carme Ribas (presidenta), David Bravo, Olga Tarrassó, Meritxell Inaraja i Pere Buil, va acordar atorgar, per unanimitat, el Premi Ciutat de Barcelona a la Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia, de l'estudi Flores & Prats Arquitectes.

Aquesta reforma d'una antiga cooperativa del Poblenou és, segons el jurat, "un cant a l'ofici exercit amb una cura gairebé artesanal, ben pròpia d'un obrador". El jurat va destacar que "no es tracta d'una reforma taxidèrmica que fossilitzi les preexistències o les buidi de sentit; és un joc on el que era vell pot haver canviat de lloc i el que és nou sembla haver-hi estat sempre".

També per unanimitat, el jurat va decidir atorgar una menció especial a l’equipament de les Cristalleries Planell, obra de l’estudi Harquitectes. Segons el jurat, "és destacable per l’experimentació en les solucions constructives i de gestió del control climàtic que, a més d’eficients i sostenibles, són especialment sensibles amb el confort dels usuaris".7/02/2017
Tornar