Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Gairebé 2.000 arquitectes ja utilitzen el complement del COAC per al programa CE3X

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Des del llançament del complement al programa CE3X, 1.929 col·legiats s'han instal·lat aquesta eina, elaborada per l'Oficina Consultora Tècnica del COAC en col·laboració amb l’empresa Efinovatic.

Publicat el desembre de 2016, el complement permet, a partir de les recomanacions proposades en el programa i des del mateix CE3X, generar de forma ràpida i senzilla el "Document de detall de recomanacions de millores" per als Certificats d'Eficiència Energètica.

La finalitat d’aquest Document de detall és ajudar a l’usuari final de l’edifici a una major comprensió del CEE i de les mesures de millora que en ell s’hi proposen.

El complement pot funcionar en català i castellà, de forma que generarà el Document de detall de les millores en el mateix idioma en què s’estigui utilitzant el programa. La seva descàrrega és gratuïta* i per instal·lar-lo cal tenir la darrera versió del programa CE3X (v 2.3).

Pots descarregar el complement al web d’Efinovatic.


* El complement està disponible per als col·legiats que tenen contractat el tram de serveis complementaris. Un cop descarregat, se us demanarà un nom d’usuari i contrasenya, que són els mateixos que per accedir al web arquitectes.cat


6/04/2018
Tornar