Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona

Presentació del nou Pla d’Usos del districte de Ciutat Vella

El Plenari del Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat recentment el nou Pla especial urbanístic d’ordenació de les activitats de pública concurrència, comerços alimentaris, serveis turístics i altres activitats (Pla d’Usos) al districte de Ciutat Vella, que busca equilibrar els usos urbans amb la regulació de les activitats de pública concurrència i d’altres, tenint en compte les repercussions que tenen en el teixit residencial.

El proper divendres 6 de juliol se celebrarà una jornada al Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, per tal de presentar aquest nou Pla. L'acte ha estat organitzat per l'Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya, el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona, el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i el COAC.


Responsables tècnics del Districte de Ciutat Vella exposaran les principals modificacions del nou Pla d’Usos seguint el següent programa:

- Presentació i benvinguda
- Pla d’Usos de Ciutat Vella 2018
- Aspectes relacionats amb les obres i activitats en els locals
- Comentaris i preguntes
- Cafè networking

Cal inscripció prèvia.
Versió per a imprimirPDF version