Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornada sobre rehabilitació energètica i consum fotovoltaic

La Setmana de l’Energia 2017 dóna el seu tret de sortida al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), amb la realització d’una jornada sobre "Rehabilitació energètica i autoconsum fotovoltaic als edificis". L’objectiu d’aquest acte és presentar la façana fotovoltaica del COAC, que està alineada amb els preceptes del Pacte Nacional per la Transició Energètica de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN).

La Setmana de l’Energia, que tindrà lloc del 19 al 25 de juny, l’organitza l'ICAEN conjuntament amb altres entitats públiques, com la Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat o l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entre altres, i pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

La sessió s’iniciarà amb la presentació de la directora de l’ICAEN, Assumpta Farran, i el degà del COAC, Lluís Comerón. Posteriorment, tindrà lloc la taula rodona sobre Patrimoni arquitectònic i transició energètica: el repte d’intervenir energèticament una façana de valor patrimonial, que analitzarà la renovació de la façana del COAC i comptarà amb intervenció de Joan Viader, coautor del projecte de rehabilitació de la façana; Enric Mir, vocal de la Junta de Govern del COAC; Antoni Vilanova, president de l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i Joyce de Botton, doctora en Arquitectura i Urbanisme, ETSAB/UPC.

Tanmateix, la jornada tractarà la rehabilitació energètica i edificis de consum d’energia gairebé zero: Guies pràctiques; els models de negoci vinculats a l’energia solar compartida o els resultats de l’Observatori de l’estat energètic dels edificis de Catalunya.

Consulta aquí el programa de la jornada.

L'aforament està complet. L'acte es podrà seguir en directe per streaming.
Versió per a imprimirPDF version