Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB)

Arquitectes reconeguts en els Premis Catalunya Construcció 2018

El Paranimf de la Universitat de Barcelona va acollir el 27 de juny la cerimònia de lliurament de la 15a edició dels Premis Catalunya Construcció, que va tenir lloc en el marc de la Nit de la Construcció organitzada pel Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB).

L'arquitecte Robert Brufau, consultor d'estructures, va ser atorgat el Premi Catalunya Construcció 2018 a la Trajectòria Professional. Brufau, al llarg de més de 30 anys i amb diferents socis, ha projectat, calculat i supervisat la construcció de l’estructura de més de 4.000 edificis. Gran part del seu treball l’ha dut a terme com a soci fundador de l'estudi BOMA, consultora d'estructures que ha construït o rehabilitat una gran part dels edificis emblemàtics de Barcelona, com el MACBA, la Torre Agbar, el Fòrum o el Liceu. Actualment és soci fundador de BBG Estructures Recerca i Rehabilitació. A més, dirigeix el Postgrau de l'Escola Sert Rehabilitar des de l'estructura.

Joan Pascual, Ramon Ausió i Esteve Puigdengolas (projecte i direcció d’obra), juntament amb l'aparellador Salvador Cortina (direcció d’execució), han rebut el Premi Catalunya Construcció 2018 a la millor Rehabilitació patrimonial per la Reforma i ampliació de la residència Francesc Layret ubicada a l’antiga Casa de la Lactància de Barcelona.

Sergi Serra, Marta Adroer i Francesc Rius (projecte i direcció d’obra), juntament amb els aparelladors Teresa Serna i Jordi López (direcció d’execució) i Sergi Carrasco i Anna Pujol (caps d’obra), han rebut el Premi Catalunya Construcció 2018 a la millor Rehabilitació funcional per l'Adequació de la Fàbrica Llobet Guri per a la nova escola Doctor Carles Salicrú a Calella.

Daniel Isern (projecte i direcció d'obra), juntament amb l'aparellador Albert Bordera (direcció d’execució), ha rebut la Menció especial en la categoria de Rehabilitació funcional per la Rehabilitació de l’Hotel Ohla Eixample.

Enric Batlle, Joan Roig i Ivan Sánchez, de Batlle i Roig Arquitectura, han estat atorgats el Premi Catalunya Construcció 2018 a la Innovació en la construcció pel projecte El Camí del Bosc al cementiri de Roques Blanques.

Per consultar la resta de premiats, visita el web del CAATEEB.
28/06/2018
Tornar