Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Compromís per la Sostenibilitat 2012-2022: per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient

Avantatges per als col·legiats de Barcelona que subscriguin el Pla d'Acció del COAC per la sostenibilitat

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya està adherit al "Compromís per la Sostenibilitat 2012-2022: per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient" de l’Ajuntament de Barcelona i, en aquest sentit, revisa i actualitza anualment un Pla d’Acció on inclou les actuacions que realitza i potencia per anar cap a un model de ciutat més sostenible. Això permet que els col·legiats barcelonins que es comprometin a emprendre les accions derivades d’aquest Pla d’Acció per la sostenibilitat puguin gaudir de descomptes i bonificacions.

Seguint el mateix procediment que l’any passat, els arquitectes col·legiats amb domicili fiscal a la ciutat de Barcelona es poden sumar fins al 30 de juny al Pla, mitjançant el qual es comprometen a adoptar alguna de les mesures proposades per a la millora de la sostenibilitat i l’eficiència energètica. D’aquesta manera, podran obtenir una bonificació del 10% en el preu públic de recollida de residus per a l'exercici del 2019.

Els interessats poden proposar accions i/o apuntar-se a les opcions dels camps següents:

· Estalvi i eficiència energètica: Reducció de l’impacte ambiental i del consum dels edificis i priorització d'energies netes i renovables.

· Ambientalització de l'oficina: Minimització de la generació de residus i increment de la recollida selectiva, o introducció de criteris de mobilitat sostenible.

· Responsabilitat social: Impulsar i garantir una arquitectura de qualitat, excel·lència del disseny urbà i accessibilitat universal als edificis i espais de concurrència pública.

· Formació: Participar a les formacions que s'ofereixen des del COAC relacionades amb la sostenibilitat.

Com inscriure's
Els arquitectes interessats es poden inscriure al programa omplint un formulari en línia de l’Ajuntament de Barcelona, en el qual poden marcar els punts amb què es comprometen. La inscripció s’ha de fer abans del dia 30 de juny.

El COAC, compromès amb la sostenibilitat
El Col·legi d'Arquitectes es va sumar al "Compromís per la Sostenibilitat 2012-2022" amb la voluntat d’aconseguir reduir la seva petjada ecològica. Per això el "Pla d’Acció Barcelona + Sostenible" es revisa anualment amb la voluntat de contribuir a que la ciutat pugui assolir l’status de sostenible, global, mediterrània, oberta, eficient energèticament i cohesionada.

Tot i així, ja fa anys que des del COAC s’han implantat mesures per millorar l’eficiència energètica i la gestió dels residus relacionats amb l’activitat professional. La renovació de la façana de la seu del COAC de Barcelona, l’elaboració d’un Pla Director Patrimonial dels edificis del COAC i la creació del web renovaciourbana.cat són alguns dels elements més destacats que responen a aquesta línia de treball.


Omple el formulari de l'Ajuntament per gaudir de la bonificació.

Per a més informació, descarrega't el Pla d'Acció del COAC aquí.

 
7/06/2018
Tornar