Avantatges especials per als col·legiats que subscriguin el Compromís per la Sostenibilitat de l'Ajuntament de Barcelona

Avantatges especials per als col·legiats que subscriguin el Compromís per la Sostenibilitat de l'Ajuntament de Barcelona

Imatge: 
‘Compromís per la Sostenibilitat 2012-2022: per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient’
El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya s’ha adherit al "Compromís per la Sostenibilitat 2012-2022: per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient" de l’Ajuntament de Barcelona, fet que permetrà als col·legiats barcelonins accedir a descomptes i bonificacions si es comprometen a emprendre accions d’eficiència energètica derivades del ‘Pla d’Acció Barcelona + Sostenible’ redactat pel COAC.

Fins al proper divendres 31 de juliol, els arquitectes col·legiats amb domicili fiscal a la ciutat de Barcelona es poden sumar al programa, mitjançant el qual es comprometen a adoptar alguna de les tres mesures proposades per a la millora de la sostenibilitat i l’eficiència energètica. D’aquesta manera, podran obtenir una bonificació del 10% en el preu públic de recollida de residus per a l'exercici del 2018. 

Els interessats poden o bé proposar accions o apuntar-se a les opcions dels camps següents:


Com inscriure's
Els arquitectes interessats es poden inscriure al programa omplint un formulari en línia de l’Ajuntament de Barcelona en el qual poden marcar els punts amb què es comprometen. La inscripció es pot fer abans del dia 30 a través del portal barcelona.cat/barcelonasostenible. 

El COAC, compromès amb la sostenibilitat
El Col·legi d'Arquitectes s’ha sumat al "Compromís per la Sostenibilitat 2012-2022" amb la voluntat de contribuir a la reducció de la petjada ecològica. Per això s’ha redactat el ‘Pla d’Acció Barcelona + Sostenible’, per assolir l’status de ciutat sostenible, global, mediterrània, oberta, eficient energèticament i cohesionada.

Tot i així, ja fa anys que des del COAC s’han implantat mesures per millorar l’eficiència energètica i la gestió dels residus relacionats amb l’activitat professional. La renovació de la façana de la seu del COAC de Barcelona i l’elaboració d’un Pla Director Patrimonial són dos dels elements més destacats que responen a aquesta línia de treball.

Per a més informació, descarrega't el Pla d'Acció del COAC aquí.

També pots consultar el web de l'Ajuntament de Barcelona.
22/06/2017
Tornar