Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Centre Cultural Casal Balaguer, de Flores&Prats i Duch-Pizá. Biblioteca De Krook, d'RCR Arquitectes i Coussée & Goris Architecten

Carme Pigem i Eva Prats, seleccionades per als Women in Architecture Awards 2019

S'han publicat els noms de les arquitectes seleccionades per als Women in Architecture Awards 2019. Les arquitectes catalanes Eva Prats i Carme Pigem competiran, juntament amb Sheila O’Donnell i Ellen van Loon, pel premi Arquitecta de l'Any.

Eva Prats, de l'estudi Flores & Prats, ha estat seleccionada per l'obra del Centre Cultural Casal Balaguer, a Palma de Mallorca, obra de Flores&Prats i Duch-Pizá. D'altra banda, Carme Pigem ha estat seleccionada per l'obra de la Biblioteca De Krook, a Gant (Bèlgica), obra d'RCR Arquitectes i Coussée & Goris Architecten.

Aquests premis van ser creats l'any 2012 per les publicacions britàniques The Architectural Review i The Architects’ Journal, amb l'objectiu d'inspirar un canvi en la professió de l'arquitectura i promoure la visibilitat i les contribucions de les dones en la disciplina.

Recordem que, l'any 2013, l'arquitecta gironina Olga Felip va guanyar el Premi d'Arquitectura Emergent Moira Gemmill, que forma part també dels Women in Architecture Awards.

Per a més informació, consulta el web de The Architectural Review.

5/02/2019
Tornar