Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall. Autors: BCQ, Baena i Casamor Arquitectes. Fotografia: © Ariel Ramirez. Projecte nominat al Premi Mies van der Rohe 2015

L'Ajuntament de Barcelona convoca el Concurs de Cobertes Verdes

L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa el Concurs de cobertes verdes, una iniciativa per promoure la creació de nous terrats verds i difondre'n els seus beneficis.

Les cobertes verdes són uns dels elements clau per aconseguir una ciutat més verda i sostenible, tal i com s’estableix al Pla del Verd i la Biodiversitat de Barcelona 2020 i el Programa d’Impuls a la Infraestructura Verda Urbana.

Amb aquest concurs, s’atorgaran subvencions per a l’execució de 10 cobertes verdes a la ciutat, prioritàriament en edificis d’habitatge, però també altres edificis amb un fort impacte paisatgístic o que puguin generar una millora de caràcter col·lectiu i social.

Es farà una primera selecció de 50 propostes, que comptaran amb una primera ajuda de 1.500€ per a l’elaboració dels treballs tècnics previs. D’aquests 50 projectes, s’escolliran 10 propostes finalistes, que rebran una subvenció de fins al 75% del cost que puguin tenir totes les actuacions i estudis tècnics necessaris.

La data límit per a la presentació de propostes és el dia 13 de novembre de 2017.

Descarrega aquí les bases de la convocatòria.13/07/2017
Tornar