Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Congrés de les Professions

La Intercol·legial organitza el primer Congrés de les Professions

La Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, de la qual el COAC forma part, organitza per primer cop el Congrés de les Professions, que se celebrarà del 31 de maig al 27 de juny de 2017. Aquest esdeveniment s'inspira en l'èxit del Congrés d'Arquitectura, celebrat l'any passat, que va aplegar en un centenar d'actes a més de 4.000 assistents entre els mesos de juny i novembre.

El Congrés agruparà sessions transversals, dinàmiques de networking i actes i jornades sectorials. L'economia del segle XXI, les professions des d'un prisma europeu, les ‘smart cities’ o la gestió de la comunicació i el treball en xarxa són algunes de les temàtiques que s'hi tractaran. 

Amb un plantejament i una estructura similars als del Congrés d'Arquitectura, l'objectiu d'aquest esdeveniment és establir un lloc de trobada on els professionals de diferents àmbits puguin compartir coneixements i oportunitats. El Congrés demostra així la modernització dels Col·legis com a centres de servei als col·legiats, amb especial atenció a la formació continuada i al foment de l’excel·lència professional i de la internacionalització. A més, també pretén fer divulgació de la funció dels Col·legis davant la societat, els consumidors i l'administració pública.

El president del Congrés de les Professions, el degà del COAC Lluís Comerón, ha destacat que aquest esdeveniment "serà la primera ocasió en què es podrà visualitzar un projecte conjunt dels professionals i els Col·legis catalans, treballant junts amb la Intercol·legial i col·laborant en allò que ens uneix i que és comú al conjunt de les professions, per sobre dels antics sistemes individualistes”.

L'acte inaugural del Congrés tindrà lloc el 31 de maig a Fira de Barcelona (Montjuic). L'economista José María Gay de Liébana pronuciarà la conferència inaugural sobre "Els reptes dels professionals en l’economia del segle XXI". D'altra banda, la jornada de cloenda es farà el 4 de juliol al Museu Marítim de Barcelona, amb la presentació de les conclusions generals del Congrés i un còctel-networking.

Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya
Constituïda com a Associació el 2011, la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya representa més de 100 Corporacions Professionals a Catalunya, que representen a més de 200.000 col·legiats de tots els sectors professionals. L’Associació té com a finalitats reforçar la presència social dels Col·legis, divulgar les seves funcions d’interès general, impulsar projectes comuns, actuar com a interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin el col·lectiu transversalment.

Més informació al web del Congrés.


Organitza:

11/05/2017
Tornar