Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Passeig Maritim del Prat de Llobregat. Foto: Lourdes Jansana. Mies Missing Materiality. Foto: Adrià Goula

Diversos estudis catalans, guardonats en la darrera edició dels Premis FAD

El dimecres 19 de juny es va celebrar al Disseny Hub Barcelona la cerimònia de lliurament dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme, en un acte presentat per Núria Moliner, arquitecta i presentadora del programa de televisió Escala Humana.

L’arquitectura catalana va resultar guardonada en la categoria Ciutat i Paisatge, en la qual es va endur el Premi el Passeig Marítim del Prat de Llobregat, obra d'Imma Jansana, Conchita de la Villa i Robert de Paauw, i en la categoria d'Intervencions Efímeres, on la proposta Mies Missing Materiality va resultar guanyadora. Aquesta intervenció d'Anna i Eugeni Bach sobre el Pavelló Mies van der Rohe va ser també reconeguda amb el Premi d’Opinió d'Intervencions Efímeres.

D'altra banda, el projecte Bang Nong Saeng Kindergarten, a Tailàndia, obra dels arquitectes banyolins Pau Sarquella i Carmen Torres, va rebre la Menció del Jurat en la categoria Internacional i el Premi d'Opinió Internacional. A més, el Casal de Barri de Trinitat Nova, de Marta Bayona, Albert Valero, Lluís Cantallops i Marta Vicente, va rebre el Premi d'Opinió d'Arquitectura, i els Pavellons d’Accés al Liceu Francès, de Lluís Corbella, Diego Martinez, Juanjo Puig i Laia Mestre, van rebre el Premi d'Opinió Ciutat i Paisatge.

Pel que fa a la resta de guardons, el Premi en la categoria d’Arquitectura va recaure en un IES a Oriola, obra d’Alfredo Payá; el Premi d’Interiorisme va recaure en la Sala de Lectura i espais accessoris del Banc d'Espanya, de Matilde Peralta del Amo; i el Premi Internacional va ser per a la New Bund District Church, d'Iñaki Ábalos i Renata Sentkiewicz. El Premi de Pensament i Crítica va ser múltiple: tres volums d’una col·lecció de textos de doctorat, un tractat d’autoconstrucció i un llibre sobre la memòria. Finalment, el Premi d'Opinió d'Interiorisme va ser per a l'espai T. Taller de Cocina, de María González García i Juanjo López de la Cruz.

Per veure els projectes finalistes i seleccionats en aquesta edició dels Premis FAD, consulta el web d'ArquinFAD.
20/06/2019
Tornar