Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Iniciem el visat 100% digital

Tal com hem anat anunciant els darrers mesos, el Col·legi d'Arquitectes, després de 15 anys de la implantació del visat telemàtic, posa en marxa el visat 100% digital. En aquest sentit, els expedients que s'iniciïn a partir del proper 2 d'octubre ja es tramitaran únicament per aquesta via i només es podran seguir tramitant de manera presencial els expedients iniciats d'aquesta manera amb data anterior al 30 de setembre.

Suport per al primer visat digital
Us recordem que el Col·legi té a la vostra disposició un servei de suport per a l'edició de documents en format PDF i per a l’ús del portal de tràmits del COAC. Així, podeu consultar els manuals, seguir el tutorial de guia o bé demanar atenció personalitzada per al vostre primer visat telemàtic. Trobareu totes les eines de suport en aquest espai del web.

Igualment, el Col·legi també té un servei de digitalització de documents que posa a la vostra disposició a preus competitius.


EINES DE SUPORT
Sessions de formació 
Els dies 15 de novembre i 13 de desembre tindran lloc les properes sessions de formació per generar PDFs de la documentació tècnica i conèixer el funcionament del portal telemàtic. Cal inscripció prèvia.

Atenció personalitzada 
Els col·legiats podran realitzar el primer visat telemàtic a qualsevol de les nostres oficines amb l'ajuda d'un tècnic del COAC. Només cal omplir el formulari de sol·licitud.

Manuals i tutorials 
Tota la documentació per conèixer el funcionament del visat telemàtic la trobareu a la pàgina web específica de suport al visat 100% digital.

Atenció telefònica
Al telèfon habitual d’atenció a l’arquitecte 93 306 78 03 o a les oficines de visat del COAC.

Servei de digitalització de documents
Per als arquitectes que optin per seguir portant la documentació en paper, el Col·legi disposarà d’un servei de digitalització de documents. El servei serà de pagament i els terminis de revisió seran una mica més llargs perquè inclouran el procés de digitalització.
29/09/2017
Tornar