Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Tancades les inscripcions i l'actualització de dades per a les Llistes de Pèrits 2018

Els arquitectes col·legiats que no siguin a les Llistes de Pèrits de 2017, vulguin formar part de les Llistes per al 2018 i compleixin els requisits de la convocatòria, poden accedir al web del COAC i complimentar el formulari d'inscripció. El termini ha finalitzat el 4 de desembre.

Els col·legiats que ja siguin a les Llistes de l'any passat no necessiten inscriure's de nou, però preguem que consultin les dades registrades accedint al mateix formulari, per tal d'actualitzar i complementar la informació aportada, de manera que puguin ser correctament localitzats per jutjats i administracions públiques.

Formulari electrònic
Recordem que, des de l'any passat, el formulari és electrònic, qüestió que facilita el procés d'inscripció i actualització de dades. A banda, s'hi ha incorporat la possibilitat de seleccionar els partits judicials concrets en els quals es desitja aparèixer, i una nova fórmula d'acreditació voluntària de preparació per a tasques pericials.

Requisits de la convocatòria
Per consultar la convocatòria de les Llistes de Pèrits per al 2018, aprovada per la Junta de Govern del COAC el passat 24 d'octubre, clica aquí.

Consultes
Per qualsevol consulta, pots trucar a la Secretaria de l'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials i Forenses del COAC (93 306 78 28) o enviar un correu electrònic a agrupacions@coac.net.

2/11/2017
Tornar