Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© INCASÒL

Nous concursos d’habitatge públic convocats per l'INCASÒL

La Plataforma de Contractació de la Generalitat i el DOGC han publicat la convocatòria de tres licitacions a dues voltes per a la construcció d'habitatges als barris del Carmel i del Polvorí a Barcelona i al sector Can Sant Joan de Rubí.

Els licitadors que superin la primera fase del procediment, amb un nombre màxim de 8 per cada licitació, seran convidats a presentar la documentació establerta per a la segona volta.

Per a la valoració de la documentació tècnica que es presentarà sota lema, consistent en una memòria amb extensió màxima de quatre folis DinA4 i dos plafons rígids DinA2 per al desenvolupament gràfic de la proposta arquitectònica, l'INCASÒL comptarà amb la col·laboració de dos arquitectes designats a proposta del COAC com a membres del comitè d'experts.

La Mesa de Contractació de l’INCASÒL proposarà l’adjudicació del contracte després del resultat de la valoració tècnica i econòmica de les propostes. Els participants a la segona volta que no resultin guanyadors percebran 2.500 €.

El temini de presentació finalitzarà el dia 20 de juliol de 2017 a les 12 h.

Per a més informació, consulta els anuncis de les licitacions.

També pots veure la presentació que es va fer al COAC el passat 22 de maig.

Visualitza el vídeo de la sessió:

 

        
 
26/06/2017
Tornar