Premis FAD 2020

L'ArquinFAD convoca la 62a edició dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme

Imatge: 
© FAD
S'ha fet pública la convocatòria dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2020. En aquesta 62a edició, l’arquitecta Anna Ramos presidirà el jurat acompanyada pels vocals Atxu Amann, Cristina Bestratén, Tomás López Amat, David Morros i Marc Aureli Santos.

Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2019 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

Així mateix, l'ArquinFAD convoca la 15a edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica, a la qual poden presentar-se treballs publicats en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2019. El jurat d’enguany està integrat per André Tavares com a president i els vocals Carolina B. García-Estévez  i Marc Longaron.

Finalment, es convoquen els Premis FAD Internacionals. En aquesta 7a convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món, es podran presentar obres acabades entre l’any 2017 i el 2019, ambdós inclosos. El jurat està integrat per Mario Corea com a president i els vocals Miguel Roldán i Jelena Prokopljević.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material finalitzarà a les 12 h del dia 30 de gener de 2020.

Per a més informació sobre la convocatòria, consulta el web del FAD.
28/11/2019
Tornar