Dimecres Tecnològic: Termografia per a no termògrafs

Dimecres Tecnològic: Termografia per a no termògrafs

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La propera sessió de Dimecres Tecnològics anirà a càrrec de l'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC), que ens oferirà una introducció a l'ús de la termografia en l'edificació. L'acte tindrà lloc el 10 de març a les 11 h, i es podrà seguir en directe a través de Microsoft Teams.

La termografia és una tècnica que permet el registre gràfic del calor emès per la superfície dels cossos en forma de radiacions infrarroges. Cada cop s'aplica més sovint en la diagnosi d’anomalies tècniques en els edificis, però la seva interpretació no és fàcil i pot portar a errors importants si s'utilitza sense la formació adequada.

La jornada anirà a càrrec de l'arquitecte Israel Brioso, Màster en peritatge, reparació i intervenció en edificis per la Universitat de Sevilla i Termògraf Nivell II acreditat per l'Infrared Training Center. Presentarà l'acte Anna Fabregat, presidenta de l'AAEPFMC, i el clourà Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC.

En aquesta sessió monogràfica aprendrem el següent:

· Què puc llegir de forma ràpida i immediata en una termografia
· Les diferències de colors vistoses, mostren sempre grans problemes?
· Quines conclusions no puc obtenir si no tinc una formació completa
· Quan veig una termografia en un dictamen d'un company, com puc detectar si les conclusions que treu són en base a un coneixement profund o són precipitades?
· Si llogo una càmara termogràfica i no tinc formació, què puc aconseguir amb ella amb la seguretat de treballar correctament?

Cal inscripció prèvia. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb les instruccions per seguir en directe la jornada.

Acte organitzat conjuntament amb:

 
Versió per a imprimirPDF version