Les Dones Fem ciutat

Parlem d'urbanisme de gènere al cicle Les Dones FEM

Imatge: 
© Stocksnap

 

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem". Sota el títol “Fem Ciutat”, el dilluns 18 de gener a les 18 h es podrà seguir en línia la xerrada i taula rodona sobre l’urbanisme de gènere.

Recupereu el vídeo de la jornada:

L’objectiu és exposar els reptes a què s’enfronten les ciutats i com donar-hi resposta des de la perspectiva de gènere, la qual defensa les ciutats s'han de pensar tenint en compte les diferents circumstàncies vitals, no només per a les activitats productives sinó també a les cures. L'urbanisme de gènere planteja una ciutat més amable, més propera, amb espais que ens facin sentir còmodes i segurs, com una extensió de casa nostra.

L’acte comptarà amb la participació de Noelia González Sigüenza, arquitecta-urbanista, arquitecta municipal de l’Ajuntament del Vendrell; Mónica Beguer Jornet, arquitecta-urbanista, sòcia fundadora del despatx d’urbanistes TerritorisXLM; Julia Goula Mejón, arquitecta, cofundadora d’Equal Saree i Greta Tresserra, arquitecta especialitzada en desenvolupament sostenible de ciutats i territoris. S'explicaran diferents actuacions realitzades amb perspectiva de gènere i posteriorment es comentaran les seves experiències.

Presentarà l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.

La sessió es durà a terme a través de Microsoft Teams.  Inscripcions obertes

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".

Cicle patrocinat per:

 

Versió per a imprimirPDF version