Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Esmorzars internacionals: Com crear aliances d’empreses locals per treballar conjuntament a nivell internacional

El Servei Internacional del COAC continua donant suport als despatxos que han decidit internacionalitzar-se i, conscient de la complexitat que aquest repte suposa, organitza un cicle d'esmorzars amb l’objectiu de donar eines a tots aquells despatxos que ja estan treballant a l’exterior o bé preveuen fer-ho pròximament.

La propera sessió girarà al voltant de les aliances internacionals per ser més forts a l'hora de treballar en encàrrecs internacionals o presentar-se a concursos internacionals. La xerrada anirà a càrrec de l'advocada Meritxell Yus, especialitzada en temes fiscals, i l'advocat Albert Trias de Bes, especialitzat en temes contractuals, ambdós de Cuatrecasas. 

En aquesta sessió analitzarem els aspectes principals que, des d'un punt de vista contractual i fiscal, cal tenir en compte a l'hora de plantejar-se un projecte internacional.

La següent sessió, prevista per a aquesta tardor, se centrarà en la tributació de societats professionals internacionals.

Recordem que el cicle d'Esmorzars Internacionals es dirigeix, exclusivament, a despatxos, societats o titulars de societat que tinguin contractat el tram de serveis complementaris del COAC

Cal inscripció prèvia

 
Amb la col·laboració de:Amb el patrocini de:

Versió per a imprimirPDF version