Cartell Barcelona Tech Hub

Grans empreses per a la innovació urbana

Imatge: 
Grans empreses per a la innovació urbana
Avui 7 de juliol a les 18:30 continuarà el cicle de debats al voltant de l’impuls a l’UrbanTech Hub, iniciativa impulsada pel l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya, el Barcelona Tech City i el COAC. Sota el títol 'Grans empreses per a la innovació urbana’, en aquesta ocasió vincularem les noves tecnologies amb l'urbanisme, l’arquitectura, la mobilitat o l'energia des del punt de vista de les grans empreses. 

Programa de l’acte: 
Benvinguda Assumpció Puig, degana del Col·legi. 
Presentació de l’UrbanTech Hub a càrrec de Vicente Guallart, director de l'IAAC, i Miquel Martí, president del Barcelona Tech City.  

Intervenció dels ponents i debat:
Pilar Conesa, CEO Anteverti
Anna Gener, CEO Barcelona Grupo Savills Aguirre Newman
Lucas Casasnovas, manager director Seat Mo
Carlota Pi, cofundadora Hola Luz
Catalina Balseiro, directora d’innovació Agbar
Joan Pons, director d’innovació Grupo Sorigué.
Modera: Mar Galtés, periodista

Per finalizar, es realitzarà un torn preguntes en quals els assistents podran formular qüestions a nivell d’innovació urbana i sostenibilitat, de l’Urbantech Hub o sobre la situació de Barcelona en aquesta nova onada d’innovació urbana i tecnològica. 

Inscripcions 
Registra't a través del següent enllaç.  Tot i que l’acte podrà seguir-se per streaming, si estàs interessat a assistir-hi presencialment, fes-nos un correu electrònic a gabinet.deganat@coac.net per reservar la teva plaça.
Acte organitzat per:  

Versió per a imprimirPDF version