Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Dimarts internacional: Retail a França, Regne Unit i Mèxic

Segons l'enquesta de la professió duta a terme pel COAC el 2016, la cinquena activitat més freqüent entre els arquitectes catalans és l'interiorisme i/o el retail, activitats a la que es dediquen un 36% dels arquitectes enquestats. D'altra banda, un 34% dels enquestats es planteja buscar projectes a l'estranger, i els països pels quals mostren més interès són França i el Regne Unit.

França apareix com a primera opció per buscar projectes, i Gran Bretanya és la destinació preferida per anar-hi a treballar. Tenint en compte aquestes dades, des del Servei Internacional del COAC es volen programar noves sessions de Dimarts Internacionals que ens apropin al retail internacional. En la primera d'aquestes sessions, que tindrà lloc el 2 de maig a les 13 h, ens centrarem en França, Regne Unit i Mèxic 

Comptarem amb la participació de Lluís Saiz, Business & Development Manager de la marca Grup Idea, amb molta experiència en el món del retail internacional. També comptarem amb l'arquitecta Mar Tejerina, que va ser responsable de disseny dels espais comercials de Pronovias a Europa, Àsia, Orient Mitjà i Amèrcia Llatina.

Després, com sempre, obrirem un torn de debat per comentar altres experiències o dubtes que puguin tenir els assitents.


 
Versió per a imprimirPDF version