Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Riad © Wikimedia

Trobades individuals amb el corresponsal del COAC a Aràbia Saudita

El proper dijous 1 de juny, els col·legiats que ho desitgin es podran reunir amb l'arquitecte Jaime Torres, corresponsal del COAC a Riad, Aràbia Saudita, per intercanviar impressions sobre el país i la zona del Golf Pèrsic en general. 

Jaime Torres ha estat els últims 10 anys treballant d'arquitecte a Estocolm (Suècia), Trípoli (Líbia) i actualment treballa a Riad, redactant plans urbanístics (master plans) i normatives de desenvolupament urbà per al Ministeri d’Habitatge d'Aràbia Saudita.

Aràbia Saudita està desenvolupant un programa d’habitatge amb l’objectiu de construir 500.000 habitatges abans de 2022, en més de 200 localitzacions diferents. En aquest context, els arquitectes són els professionals que s'encarreguen del disseny dels master plans, dissenyar la urbanització i infraestructura al detall, supervisar les obres d'urbanització, i dissenyar i construir habitatges i equipaments.

La manera més fàcil de treballar a l'Orient Mitjà, per a un arquitecte individual, és ser contractat per una empresa local o estrangera i ser desplaçat a Aràbia Saudita, o qualsevol altre país on l'empresa hi tingui oficines: Emirats Àrabs Units, Kuwait, Oman o Jordània. Cal tenir en compte, per exemple, que els Emirats Àrabs Units, a la mateixa península Aràbiga, acolliran un gran projecte com és l'Expo Dubai 2020, fet que pot suposar noves oportunitats laborals.

D'altra banda, per treballar al país pel teu compte, el nostre corresponsal recomana tenir un contacte local que serveixi de referent per cercar projectes o socis locals potencials. 

Les  reunions individuals amb els col·legiats, de mitja hora cada una, tindran lloc el dijous 1 de juny a partir de les 10 h, a la 5a planta de l'edifici del carrer Arcs 1-3 (davant de plaça Nova). 

Si hi esteu interessats, podeu demanar una cita enviant un correu electrònic a internacional@coac.net abans de les 14h del dia 31 de maig.

Per a més informació sobre la Xarxa de Corresponsals del COAC, cliqueu aquí.
24/05/2017
Tornar