Jornada de Suport Professional: FM i transformació hotelera

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Continuem amb el cicle de Berenars FM, una sèrie de trobades sobre temes d'actualitat en el món del Facility Management que celebrem cada primer dimarts de mes. En la propera sessió, el 2 de novembre a les 18 h, parlarem sobre "Gestionar la transformació hotelera". L'acte es podrà seguir presencialment i també per streaming.

Durant el darrer any i mig, alguns hotels han gestionat transformacions: uns s’han transformat en hospitals, altres en llocs on viure i treballar. D'aquesta manera han atret més hostes locals i s’han obert encara més al seu entorn urbà. Alguns hotels han continuat com sempre, amb ocupació reduïda, i d'altres han estat tancats però amb manteniments mínims per a la seva posterior reobertura. Tots ells han tingut el Facility Management com a eina per revisar ventilacions, il·luminacions, distribucions, etc.

En aquest acte proposem un debat viu i amb contrastos sobre les diverses experiències i la consegüent reflexió per al futur immediat: si retornarem plenament a la situació anterior o si aquests canvis quedaran integrats parcial o estacionalment en els nostres hotels, creant variacions en el disseny de les tipologies hoteleres.

Programa de l'acte
Presentació a càrrec de Felip Neri Gordi, arquitecte del Grup de Treball de FM del COAC.

Debat amb:
· Ariadna Randuà, directora de Màrqueting a Gallery Hoteles
· Marta Alamany, directora Hotel Salut - Catalònia BCN 505
· Marc Montemar, Facility Manager Sercotel Hotel Group
· Manuel Jarrega, president de l'ACFM

Cloenda a càrrec de Lluís Dalmau, arquitecte del Grup de Treball de FM del COAC.

En acabar, es farà una copa de cava-networking.

Inscripcions
Per seguir la sessió per streaming, inscriu-te aquí
En cas de voler assitir-hi presencialment, inscriu-te aquí.

Els Berenars FM són una activitat organitzada pel Grup de Treball de Facility Management del COAC, juntament amb l'Escola Sert, FMcat i l'Associació Catalana de Facility Management (ACFM).
    
Versió per a imprimirPDF version