Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Congrés de les Professions

Jornada al COAC sobre les cooperatives a l'exercici professional

En el marc del Congrés de les Professions, organitzat per la Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, el COAC organitza conjuntament amb Coòpolis la jornada "El Potencial de les Cooperatives a l’Exercici Professional".

L'acte tindrà lloc el dilluns 26 de juny a les 18 h a la Sala d'Actes de plaça Nova, i comptarà amb la intervenció de les següents cooperatives:

· LaCol (Arquitectura)
· La Baula (Arquitectura)
· Arkenova (Enginyeria)
· COS (Salut)
· Iacta (Advocacia)

Malgrat la presència històrica i actual de cooperatives al nostre país, les professions de col·legiació obligatòria n'havien quedat pràcticament el marge fins als darrers anys, excepte per comptades excepcions. A dia d'avui trobem diverses cooperatives de treball creades els darrers anys en sectors com el de l'arquitectura, l'enginyeria, el dret o la salut.

Quins són els avantatges i els reptes que han d'afrontar aquestes cooperatives? Com s'organitzen? Què poden oferir a la societat? Estan els col·legis preparats per a aquest model?

En parlarem de tot plegat amb una entitat de cada àmbit a través de preguntes formulades pel públic. L'acte comptarà també amb l'assistència de representats dels diferents col·legis professionals.

Podeu recuperar la sessió en vídeo aquí:Organitza:

Versió per a imprimirPDF version