Jornada de Suport Professional: Digitalització i Facility Management

Jornada de Suport Professional: Digitalització i Facility Management

Imatge: 
© Unsplash
El Grup de Treball de Facility Management del COAC, juntament amb l'Escola Sert, l'Associació Catalana de Facility Management, l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i FMcat, organitzen els Berenars FM: una sèrie de trobades mensuals sobre temes d'actualitat en el món del Facility Management.

La tendència a la digitalització s'ha accelerat amb la pandèmia, i s'han hagut de repensar tant les maneres de treballar com els espais de treball. En la propera sessió de Berenars FM, parlarem amb diferents experts sobre com s'està duent a terme aquesta implementació, les dificultats que està tenint i les possibles aplicacions.

La sessió tindrà lloc el proper dimarts 6 de juliol a les 18 h, i es podrà seguir per streaming o bé presencialment des del COAC. En cas de voler assitir-hi presencialment, cal inscripció prèvia, ja que l'aforament és limitat.

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC, i moderarà el debat Manuel Járrega, president de l'ACFM. Comptarem amb la participació de:

Mateo Sánchez, CBRE
Miquel Martín Roca, IDASA/ROSMIMAN
Eva Domingo Gracia, IBM Technology, Solucions de Facilities Management
  

Acte organitzat per:

Versió per a imprimirPDF version