la transformació digital i Simplificacio dels permisos d'obres.
Imatge: 
© FMC

Jornada de l'FMC: La transformació digital i la simplificació dels permisos d'obres

La Federació de Municipis de Catalunya, amb la col·laboració del COAC i altres col·legis professionals, organitza el 6 de novembre la jornada "Transformació digital i simplificació dels permisos d’obres", que tindrà lloc al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona.

L'objectiu de la jornada és donar a conèixer el model de funcionament dels Informes d'Idoneïtat Tècnica en el procés de simplificació administrativa dels tràmits d’intervenció municipal per obtenir permisos d’obra. S'explicaran els seus avantatges per a l’ajuntament, el procés d’implantació i els possibles impactes en la gestió municipal, així com l’experiència dels col·legis professionals amb els municipis amb qui ja s'està treballant.

Entre els diferents ponents, es comptarà amb la intervenció de Gerard Miquel, cap del Servei de Visat del COAC, així com amb Toni Serra, cap d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, i Eulàlia Culleré, directora de Serveis de Llicències d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona.

Cal inscripció prèvia, ja que l'aforament és limitat.

Pots descarregar el pograma aquí. Per a més informació, consulta el web de l'FMC.
Versió per a imprimirPDF version