Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Nova eina de Visat per a la verificació de documents segellats

El Servei de Visat posa en marxa una nova eina que permet la verificació, per part de tercers, de documents segellats al Col·legi.

L'eina està pensada per a l'ús de clients, notaris, Administració Pública o altres usuaris que acreditin interès legítim. La nova funcionalitat ha de servir perquè aquests puguin comprovar que el document segellat, lliurat per l'arquitecte, es correspon amb el document tramitat telemàticament al COAC i que consta al repositori col·legial.

A l'aplicació es poden consultar els següents documents:

· documents visats,
· documents tramitats al Registre Automàtic,
· certificats de segona ocupació,
· informe d’idoneïtat d’expedients IIT-BCN.

Funcionament
L’usuari s’identificarà amb les seves dades personals, indicarà la seva vinculació amb el document a consultar i s’haurà d’autenticar, bé amb certificat electrònic (DNIe, FirmaProfesional, idCAT o FMNT) o bé amb validació per SMS. Una vegada autenticat l’usuari, apareixeran uns camps on cal introduir el número de col·legiat de l’arquitecte i el número de document que es vol consultar.

Si les dades introduïdes són correctes i el document ha estat segellat i retirat per l’arquitecte, l'usuari rebrà un enllaç per descarregar el document en pdf. Si el número de col·legiat o de document no són correctes o bé aquest no consta com a segellat i retirat, es mostrarà un missatge indicant l’error i adreçant l’usuari a contactar amb el COAC.

Pots accedir a la nova eina clicant aquí.

L'accés a l'eina el trobaràs també disponible a la "Finestreta única".

27/09/2018
Tornar