Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Presentació al COAC de l'avantprojecte de Llei de Territori

El proper dimecres 21 de juny, de 9 a 19 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC la sessió de presentació de l’avantprojecte de Llei de Territori.

L’avantprojecte té com a finalitat configurar un marc normatiu integral, coherent i estable en matèria d’ordenació del territori, urbanisme i paisatge. Vol garantir la millora continuada de l’hàbitat urbà, el medi, la cohesió social i territorial, la sostenibilitat i la competitivitat.

La nova norma representa una reforma dels objectius, els procediments i els instruments en matèria d’ordenació territorial. Els objectius principals són adaptar els instruments i la gestió a la diversitat del territori, així com poder programar el desenvolupament de les actuacions en funció de les necessitats.

Durant la jornada, comptarem amb les intervencions d'Agustí Serra, Director General d'Ordenació del Territori i Urbanisme; Rosa Vilella, Sotsdirectora General d'Estratègies Territorials i Coneixement; i Sebastià Jornet, arquitecte, urbanista i president de l’AAUC; entre d'altres.

Programa de la jornada:

09:00 Presentació
09:15 Llei de Territori: Antecedents, objectius i respostes. Agustí Serra.
11:15 Marc normatiu: Principis generals i directrius, règim urbanístic del sòl i aprofitament privat del sòl. Josep M. Aguirre, Rosa Vilella i Agustí Serra.
13:00 Taula rodona. Josep Armengol, Jordi Foz, Pablo Molina, Ignasi Grau i Ricard Casademont.
13:45 Debat obert

16:00 Marc normatiu: La planificació del territori: gestió urbanística dels plans, política pública de sòl, protecció de la legalitat, disposicions addicionals / transitòries / derogatòria i finals. Josep M. Aguirre, Rosa Vilella i Agustí Serra.
17:30 Taula rodona. Camil Cofan, Miquel Morell, Sebastià Jornet, Mauro Mas i Lluís Laguna.
18:15 Debat obert i cloenda


Recupera les sessions en els següents vídeos:


Versió per a imprimirPDF version